[custom_title tag=”h1″]Wie zijn wij?[/custom_title]

Fotograaf Allan Schaap

Fotograaf Allan Schaap

De dansstudio staat onder leiding van Mariëlle Potters. Er wordt les gegeven in kleuterballet, klassiek ballet, jazzdance, hiphop, hiphop lyrical, moderne dans, flamenco, tapdance en show musical

Iedere leerling is welkom op onze school. Vanaf 3,5 jaar tot en met volwassenen, van beginner tot gevorderde. Er wordt gekeken naar de individuele mogelijkheden. De lessen staan voor kwaliteit en plezier. Het doel van Ballet- en Dansstudio Reflex is via een laagdrempelige instap het plezier in dans te stimuleren en iedereen een gedegen basis aan te leren. Daarnaast geven wij talenten een kans om zich verder te ontwikkelen en kunnen wij de leerlingen begeleiden als zij auditie willen doen. In de afgelopen jaren zijn er verschillende leerlingen van onze school aangenomen bij de diverse dansvooropleidingen en de HBO- en MBO-dansopleidingen.

[margin value=”30″ /]
[custom_title tag=”h1″]Ons team van docenten[/custom_title]

Bij Ballet- en Dansstudio Reflex wordt alleen maar les gegeven door gediplomeerde docenten. Alle docenten zetten zich voor de volle 100% in om alle leerlingen veel plezier te laten beleven aan het dansen en het hoogst haalbare uit elke leerling te halen.

[margin value=”30″ /]

[one-third][team name=”Mariëlle Potters” image=”http://www.reflexdans.nl/wp-content/uploads/marielle-foto.jpg” role=”ballet, moderne dans, jazzdance, tapdance en flamenco”  /][/one-third]
[one-third][team name=”Lotte Kwant” image=”http://www.reflexdans.nl/wp-content/uploads/lotte.jpg” role=”ballet, jazzdance en moderne dans” /][/one-third]
[one-third][team name=”Malou van der Reijden” image=”http://www.reflexdans.nl/wp-content/uploads/malou1-300×198.jpg” role=”hiphop” /][/one-third]
[one-third][team name=”Thomas Hissink Muller” image=”http://www.reflexdans.nl/wp-content/uploads/thomas-klein.jpg” role=”hiphop” /][/one-third]

[margin value=”30″ /]

Mariëlle

Mariëlle

 

Mariëlle Potters

Mariëlle (tevens eigenaresse) heeft ballet met de paplepel ingegoten gekregen. Als 4-jarig meisje stond zij in de eerste kleuterballetlessen van haar moeder Mireille Levie.

Na de Havo heeft zij in Arhem aan de Hogeschool voor de Kunsten haar HBO-diploma docent dans behaald, waarna zij weer terugkeerde naar de balletschool in Lelystad. Dit keer niet als leerling maar als docent.

Mariëlle geeft lessen kleuterballet, klassiek ballet, moderne dans, jazzdance, tapdance, flamenco en show musical en samen met haar man Kevin de lessen aan de presentatiegroep.

 

 

Lotte Kwant

Lotte

Lotte

Toen Lotte pas drie jaar oud was, wist zij zeker dat ze later ballerina wilde worden. Op negenjarige leeftijd werd zij aangenomen op de Nationale Ballet Academie. Omdat zij alleen klassiek ballet toch wel erg eenzijdig vond en erg nieuwsgierig was naar nieuwe dansstijlen, is zij op haar vijftiende overgestapt naar Dansacademie Lucia Marthas.

Hier kreeg zij naast klassiek ballet ook les in moderne dans, jazz, hiphop en tap. Wat nu erg goed van pas komt bij haar beroep als dansdocent.

Toch gaat haar voorkeur nog steeds uit naar klassiek ballet en moderne dans. Lotte heeft de MBO opleiding dansdocent afgerond en vervolgens ook haar HBO diploma docent dans behaald aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Lotte geeft les in kleuterballet, klassiek ballet, jazzdance en moderne dans.

[margin value=”30″ /]

Malou van der Reijden

Malou heeft de dansopleiding gevolgd voor uitvoerend danser, dansdocent, choreograaf en zelfstandig ondernemer aan het Art & Entertainment College in Amsterdam. Tijdens haar opleiding heeft zij in opdracht van Stichting JAM meerdere shows gedanst in Koninklijk Theater Carré, was zij mede-choreograaf bij Amsterdam Urban Dance Company voor de CHINA TOUR en heeft zij gedanst in het stuk ‘Clogs’ van Hans van Manen, ter ere van het 25-jarig bestaan van het Muziektheater.

Malou

Malou is danseres bij ILD Company waar zij de afgelopen 2 jaar verschillende optredens mee heeft gegeven in o.a. het Bijlmerparktheater Amsterdam. Daarnaast werkt zij momenteel bij 5 verschillende dansstudio’s. Zij geeft les in diverse dansstijlen, waarbij haar voorkeur uitgaat naar urban/hiphop.

Bij ons geeft Malou op vrijdag de hiphoplessen aan leerlingen vanaf 13 jaar en de les hiphop lyrical. Bij Malou in de les word je uitgedaagd en kun je je ontwikkelen tot een betere danser(es). Haar choreografieën zijn pittig, vol power en vooral leuk om te zien en om te dansen!

 

Thomas Hissink Muller

Thomas

Thomas

Thomas is in 2014 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam (Bachelor Media, Informatie en Communicatie) en heeft zich als danser en docent ontwikkeld bij de aantal gerenommeerde dansstudio’s zoals Moves Amsterdam, Jake’s Dance Factory, Chassé Danse Studios en Amsterdam Dance Centre.

Hij heeft als docent Urban Dance en Streetdance/Hiphop veel werkervaring opgedaan bij een groot aantal dansstudio’s en dansscholen. Als danser heeft hij opgetreden in diverse commercials, clips en televisieprogramma’s zoals Dance Dance Dance (2015) en Battle On The Dancefloor (2016).
Ook maakt hij dansvideo’s en publiceert deze op zijn eigen YouTube kanaal.

Thomas is een gedreven en gepassioneerde docent die bij ons op vrijdag de hiphop lessen verzorgt voor de leerlingen van 7-10 jaar en van 9-13 jaar.