Malou

Malou heeft de dansopleiding gevolgd voor uitvoerend danser, dansdocent, choreograaf en zelfstandig ondernemer aan het Art & Entertainment College in Amsterdam. Tijdens haar opleiding heeft zij in opdracht van Stichting JAM meerdere shows gedanst in Koninklijk Theater Carré, was zij mede-choreograaf bij Amsterdam Urban Dance Company voor de CHINA TOUR en heeft zij gedanst in het stuk ‘Clogs’ van Hans van Manen, ter ere van het 25-jarig bestaan van het Muziektheater.

Malou is danseres bij ILD Company waar zij de afgelopen 2 jaar verschillende optredens mee heeft gegeven in o.a. het Bijlmerparktheater Amsterdam. Daarnaast werkt zij momenteel bij 5 verschillende dansstudio’s. Zij geeft les in diverse dansstijlen, waarbij haar voorkeur uitgaat naar urban/hiphop.

Bij ons geeft Malou op vrijdag de hiphoplessen aan leerlingen vanaf 13 jaar en de les hiphop lyrical. Bij Malou in de les word je uitgedaagd en kun je je ontwikkelen tot een betere danser(es). Haar choreografieën zijn pittig, vol power en vooral leuk om te zien en om te dansen!