Onderstaand vragen die vaak gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Er zijn een paar verschillen tussen het vakantie rooster zoals het wordt gehandhaafd door de meeste scholen in Lelystad en het vakantie rooster van Reflex. Als Reflex hetzelfde rooster zou handhaven dan zouden de leerlingen van de maandag- en vrijdaggroepen veel minder lessen krijgen dan de andere leerlingen. Om dit te voorkomen zijn er een aantal aanpassingen gemaakt.

Alle lessen zijn open voor ouders en belangstellenden in de laatste week voor de kerstvakantie. Als we geen grote theatervoorstelling hebben, dan zijn er ook in de laatste lesweek voor de zomervakantie openbare lessen.

De eerste les is altijd een gratis proefles en als u verschillende dansstijlen wilt uitproberen dan kunt u ook voor elke les een gratis proefles doen. U kunt via het proefles formulier uw aanvraag doorgeven.

De kinderen blijven bij elkaar in de groep en gaan steeds samen door naar een hoger niveau. Over het algemeen zullen de kinderen die het laatste begonnen zijn bij de oudsten van de groep horen en de kinderen die al langer bezig zijn of meerdere lessen in de week volgen bij de jongsten. Kinderen worden alleen een groep doorgeschoven als zij niet meer passen in hun huidige groep. Doorschuiven gebeurt meestal na de zomervakantie, maar kan gedurende het hele jaar.

Reflex Ballet- & Dansstudio hanteert voor de diverse lessen een gepast kledingvoorschrift. In ons pand is de Theater Posa Ballet Store gevestigd. In de Ballet Store kunt u alle benodigde kleding en schoenen kopen. U vind hier ook leuke T-shirts, tassen en andere dingen. Kevin, die de winkel runt, is ook volledig op de hoogte van ons kledingvoorschrift.

Voor kleuterballet is de minimum leeftijd 3,5 jaar, voor jazzdance en hiphop is de minimum leeftijd 7 jaar, voor moderne dans en tapdance 11 jaar. Er is vraag naar moderne dans vanaf 9 jaar, bij voldoende animo zal hiervoor een nieuwe groep worden opgestart.