Contact

Contactformulier

Neem via onderstaand formulier contact met ons op, of bel naar 06-38350599.
Wilt u een proefles aanvragen? Vergeet dan niet de geboortedatum te vermelden en gebruik het proefles formulier.

Veel gestelde vragen

Er zijn een paar verschillen tussen het vakantie rooster zoals het wordt gehandhaafd door de meeste scholen in Lelystad en het vakantie rooster van Reflex. Als Reflex hetzelfde rooster zou handhaven dan zouden de leerlingen van de maandag- en vrijdaggroepen veel minder lessen krijgen dan de andere leerlingen. Om dit te voorkomen zijn er een aantal aanpassingen gemaakt.

Alle lessen zijn open voor ouders en belangstellenden in de laatste week voor de kerstvakantie. Als we geen grote theatervoorstelling hebben, dan zijn er ook in de laatste lesweek voor de zomervakantie openbare lessen.

De eerste les is altijd een gratis proefles en als u verschillende dansstijlen wilt uitproberen dan kunt u ook voor elke les een gratis proefles doen. U kunt via het proefles formulier uw aanvraag doorgeven.

De kinderen blijven bij elkaar in de groep en gaan steeds samen door naar een hoger niveau. Over het algemeen zullen de kinderen die het laatste begonnen zijn bij de oudsten van de groep horen en de kinderen die al langer bezig zijn of meerdere lessen in de week volgen bij de jongsten. Kinderen worden alleen een groep doorgeschoven als zij niet meer passen in hun huidige groep. Doorschuiven gebeurt meestal na de zomervakantie, maar kan gedurende het hele jaar.

Reflex Ballet- & Dansstudio hanteert voor de diverse lessen een gepast kledingvoorschrift. U kunt in verschillende danswinkels terecht voor de juiste pakjes en schoentjes. De dichtstbijzijnde winkels zijn Flevo Dance Wear in Almere en Danswinkel.nl in Hilversum. Beide winkels hebben ook een website waar u online kunt bestellen.

Voor kleuterballet is de minimum leeftijd 3,5 jaar, voor jazzdance en hiphop is de minimum leeftijd 9 jaar, voor moderne dans en tapdance 13 jaar.

Adresgegevens

Reflex Ballet- en Dansstudio
Tjalk 15-08B
8232 LK Lelystad

Correspondentieadres
Donaustraat 167
8226 LD Lelystad

Contactgegevens

E-mail:
info@reflexdans.nl

Telefoon:
06-38350599

Bereikbaar op:
ma, di, do, vr tot 15.15 uur

Voor ziek melden leerlingen:
Graag tekstbericht (whatsapp/sms) naar: 06-38350599

Bankgegevens

IBAN: NL95 INGB 0002 3799 51
t.n.v.: Reflex Ballet & Dansstudio Lelystad

KvK: 39083733

BTW nr.: NL 00159 4563 B59

Locatie studio Reflex Dans