Over ons

Ambitieus en persoonlijk

Bij Reflex is iedere leerling welkom

Vanaf 3,5 jaar tot en met volwassenen, van beginner tot gevorderd. Er wordt gekeken naar de individuele wensen en mogelijkheden en we proberen uit iedere leerling het beste naar boven te halen. Dus of je nu een professionele danscarrière nastreeft, of gewoon lekker wilt dansen voor je plezier, bij Reflex zit je altijd goed.

Om te zorgen dat iedereen zich ook daadwerkelijk welkom voelt, is de sfeer in de les en in ons pand een belangrijk punt van aandacht. Wij hebben èn verwachten van iedereen, een respectvolle en vriendelijke manier van omgang. Onze leerlingen benaderen we binnen de lessen niet allemaal op dezelfde manier. Natuurlijk absoluut gelijkwaardig maar persoonlijk en afgestemd op hun individuele ontwikkeling, groei en ambities.

Graag geven wij talenten een kans om zich verder te ontwikkelen en kunnen wij de leerlingen begeleiden als zij auditie willen doen. In de afgelopen jaren zijn er verschillende leerlingen van onze school aangenomen bij de diverse dansvooropleidingen en de HBO- en MBO-dansopleidingen.

Daarnaast hebben we evenveel aandacht voor elke leerling die dit niet nastreeft en staat het plezier, individuele ontwikkeling en het onderling respect voorop.

Contact

U kunt per mail of telefonisch bij Reflex terecht voor:

  • Vragen over lessen/ aanmelden/ factuur/ lesgeld/ vakantie e.d.
  • Afmelding bij ziekte (graag per mail of app/sms)

(Contact: info@reflexdans.nl, of app/sms naar 06 – 38350599)

Geschiedenis

Reflex is voortgekomen uit Balletschool Mireille Levie, een school die al in 1982 werd opgericht. Van september 2000 tot juli 2007 vormden Mireille Levie en dochter Mariëlle Paulusma een maatschap en samen verzorgden zij alle lessen.

Na 25 jaar “Balletschool Mireille Levie” ging Mireille met pensioen en besloot Mariëlle de school verder voort te zetten onder de naam Reflex Ballet- en Dansstudio Lelystad.

Reflex was jarenlang gevestigd op Kempenaar 01-10, maar met ingang van maart 2023 hebben wij een mooie nieuwe dansstudio op Tjalk 15-08B in Lelystad.