Wie zijn wij

De dansstudio staat onder leiding van Mariëlle Paulusma. Zij geeft de lessen kleuterballet, klassiek ballet, jazzdance, moderne dans, heels en tapdance. Op vrijdag geeft Dilara de lessen urban dance.

Mariëlle en Dilara zijn beide gepassioneerde docenten die graag willen dat iedere leerling zich welkom voelt en in een fijne sfeer het plezier in dans kan ervaren. Zij zetten zich daar maximaal voor in en kijken naar de individuele ontwikkeling, wensen en mogelijkheden. Op die manier proberen zij bij iedereen het beste naar boven te halen. Dus of je nu een professionele danscarrière nastreeft, of gewoon lekker wilt dansen voor je plezier, bij Reflex zit je altijd goed.

Onze docenten

  • Zijn gepassioneerd
  • Geven 100% inzet
  • Hebben aandacht voor elke leerling
  • Gaan voor het beste uit jou
Mariëlle

Mariëlle Paulusma

Eigenaresse

Mariëlle Paulusma

Mariëlle (tevens eigenaresse) stond als 4-jarig meisje al in de eerste kleuterballetlessen van haar moeder Mireille Levie.

Na de Havo heeft zij in Arnhem aan de Hogeschool voor de Kunsten haar HBO-diploma docent dans behaald, waarna zij weer terugkeerde naar de balletschool in Lelystad. Dit keer niet als leerling maar als docent. Na een periode van samenwerking heeft Mariëlle de school overgenomen en voort gezet onder de naam Reflex Ballet en Dansstudio.

Mariëlle is gepassioneerd over het lesgeven, voelt zich betrokken bij haar leerlingen en haalt veel plezier uit al de verschillende lessen. Zij geeft les in kleuterballet, klassiek ballet, moderne dans, jazzdance, heels en tapdance.

Dilara Atas

Dilara deed de Urban dansopleiding in Arnhem met als main style hiphop. Wat haar lessen bijzonder maakt is oa het gebruik van Latin muziek voor hiphop choreografieën. Daarnaast heeft zij ook interesse in de stijlen house en dance hall en wil ze zich ook hierin verder scholen. Graag zou ze in de toekomst lessen gaan volgen in Istanbul, LA en New York en zich verder ontwikkelen als choreograaf.

Dilara Atas

Urban dance