Wie zijn wij

De dansstudio staat onder leiding van Mariëlle Paulusma. Zij geeft de lessen kleuterballet, klassiek ballet, jazzdance, moderne dans en tapdance. Op vrijdag geeft Thomas de lessen urban dance.

Mariëlle en Thomas zijn beide gepassioneerde docenten die graag willen dat iedere leerling zich welkom voelt en in een fijne sfeer het plezier in dans kan ervaren. Zij zetten zich daar maximaal voor in en kijken naar de individuele ontwikkeling, wensen en mogelijkheden. Op die manier proberen zij bij iedereen het beste naar boven te halen. Dus of je nu een professionele danscarrière nastreeft, of gewoon lekker wilt dansen voor je plezier, bij Reflex zit je altijd goed.

Onze docenten

  • Zijn gepassioneerd
  • Geven 100% inzet
  • Hebben aandacht voor elke leerling
  • Gaan voor het beste uit jou
Mariëlle

Mariëlle Paulusma

Eigenaresse

Mariëlle Paulusma

Mariëlle (tevens eigenaresse) stond als 4-jarig meisje al in de eerste kleuterballetlessen van haar moeder Mireille Levie.

Na de Havo heeft zij in Arnhem aan de Hogeschool voor de Kunsten haar HBO-diploma docent dans behaald, waarna zij weer terugkeerde naar de balletschool in Lelystad. Dit keer niet als leerling maar als docent. Na een periode van samenwerking heeft Mariëlle de school overgenomen en voort gezet onder de naam Reflex Ballet en Dansstudio.

Mariëlle is gepassioneerd over het lesgeven, voelt zich betrokken bij haar leerlingen en haalt veel plezier uit al de verschillende lessen. Zij geeft les in kleuterballet, klassiek ballet, moderne dans, jazzdance en tapdance.

Thomas Hissink Muller

Thomas is in 2014 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam (Bachelor Media, Informatie en Communicatie) en heeft zich als danser en docent ontwikkeld bij de aantal gerenommeerde dansstudio’s zoals Moves Amsterdam, Jake’s Dance Factory, Chassé Danse Studios en Amsterdam Dance Centre.

Hij heeft als docent urban dance en streetdance/hiphop veel werkervaring opgedaan bij een groot aantal dansstudio’s en dansscholen. Als danser heeft hij opgetreden in diverse commercials, clips en televisieprogramma’s zoals Dance Dance Dance (2015) en Battle On The Dancefloor (2016).
Ook maakt hij dansvideo’s en publiceert deze op zijn eigen YouTube kanaal.

Thomas is een gedreven en gepassioneerde docent die inmiddels al jarenlang bij ons op vrijdag de urban dance lessen verzorgt. Hij staat bekend om zijn positieve energie en de fijne sfeer die hij weet te creëren binnen zijn lessen.

Thomas Hissink Muller

Urban dance