Zowel de leerlingen met als zonder danservaring zijn welkom. In een ontspannen en gezellige sfeer wordt er gewerkt aan techniek, houding en uitstraling. Er zijn verschillende groepen, deze zijn op leeftijd en techniek gebaseerd.

Voor kleuterballet is de minimum leeftijd 3,5 jaar, voor jazzdance en hiphop is de minimum leeftijd 7 jaar, voor moderne dans en tapdance 11 jaar. Voor vragen kunt u onze veel gestelde vragen lezen of contact opnemen. Nieuwsgierig geworden? Kom een proefles mee doen!

Marielle

Kledingvoorschrift

Reflex Ballet- & Dansstudio hanteert voor de diverse lessen een gepast kledingvoorschrift. In ons pand is de Theater Posa Ballet Store gevestigd. In de Ballet Store kunt u alle benodigde kleding en schoenen kopen. Kevin, die de winkel runt, is ook volledig op de hoogte van ons kledingvoorschrift.

Wilt u een proefles aanvragen?

Nieuwsgierig geworden? Aarzel dan niet en neem contact met ons op om een afspraak te maken om een keer mee te doen. De eerste les is altijd een gratis proefles en als u verschillende dansstijlen wilt uitproberen dan kunt u ook voor elke les een gratis proefles doen.

Doe een gratis proefles!